v 3.0.c
sistem de colectie erori
Daca umbli cu ganduri curate, stii ca 9 adunat cu 2 egal (in cifre)

nickname:
Mesaj:
yo6own  [Nou]=>[Citit de admin]=>[Rezolvat] (Mon Aug 27 13:31:13 2018)
s-a schimbat linkul la bannerul FRR

http://tehnic.frr.org.ro/index.php/1-cctehnica/1-3-programe/
http://tehnic.frr.org.ro/?page_id=326

zalmoxis  [Citit de admin]=>[Rezolvat] (Thu Aug 9 22:07:48 2018)
(incorect) Ce obligatii de protectia muncii are titularul sau responsabilul unei statii la care lucreaza radioamatori de clasa IV? a) nu au obligatii b) radioamatorii de clasa IV au aceleasi drepturi ca si cei de la clasa incepatori c) asigurarea functionarii statiei in stricta conformitate cu prevederile normelor tehnice in vigoare, permitand radioamatorului de clasa IV lucrul la statie numai in prezenta sa d) Sa-i ajute sa devina buni radioamatori (varianta) Conform Deciziei 245/2017, radioamatorii din clasa IV, sunt CEPT Entry-Class avand aceleasi drepturi cu ceilalti. Nu se specifica nicaieri in NTSM ca acestia ar trebui sa opereze numai in prezenta responsabilului de statie.

Operatorii statiei colective sunt obligati:

a)sa cunoasca si sa respecte instructiunile de tehnica securitatii si protectiei muncii;
b)sa atraga atentia sefului statiei asupra eventualelor deficiente observate, care ar putea provoca accidente;
c)sa nu opereze statia si sa nu execute lucrari in cazul cand masurile de protectie nu sunt respectate.

Responsabilul statiei colective are urmatoarele indatoriri:

a.) sa identifice si sa studieze impreuna cu colectivul de lucru de la statie, locurile periculoase ale instalatiei si sa ia masurile necesare pentru asigurarea securitatii celor care opereaza statia;
b.)sa aplice masurile de protectia muncii si tehnica securitatii astfel ca lucrul la statie sa se desfasoare in conditii lipsite de pericol.
c.)sa supravegheze buna stare a utilajului, a sculelor si a dispozitivelor de protectie, neadmitand sa se lucreze cu utilaje, scule si dispozitive de protectie defecte sau necorespunzatoare lucrarilor ce se cer, sa propuna masuri pentru sanctionarea celor ce scot dispozitivele de protectie, sa urmareasca efectuarea reviziilor si reparatiilor periodice ale dispozitivelor de protectie, sa asigure buna lor functionare, sa stabileasca si sa inregistreze lipsurile si defectele utilajelor si dispozitivelor de protectie.

Eu zic, ca e destul de clar. Responsabilul de statie are aceleasi obligatii fata de toti operatorii.

YO6OWN: ...adica si fata de cei de clasa IV, intrebarea nu ii mentioneaza ca pe un caz special.
Intrebarea este despre obligatiile titularului sau ale responsabilului.
Cum trebuie sa conduca un automobil o femeie? x)conform legii.
As schimba totusii "in prezenta" in "cu acordul"

robbie  [Rezolvat] (Sun May 27 17:27:50 2018)
(incorect) Cat timp ramane un indicativ rezervat pentru un radioamator care nu si-a prelungit autorizatia? a) sufixul ramane rezervat pe viata b) 3 ani c) 4 ani d) 5 ani (varianta) Varianta corecta este 5 ani conf. cu art 29 alin. 3

YO6OWN: asa este
corectie in db_legis1,2,3

YO9-136/DB  [Rezolvat] (Sun Apr 15 18:11:54 2018)
Buna ziua,la examenele de clasa IV-a la partea de EVALUARE este o problema:Acesta imi arata alte intrebari,va rog sa rezolvati aceasta problema.Multumesc.

YO6OWN: Am dat un refresh in bazele de date, sa vedem daca mai apare problema
da, se reproduce problema, ma uit
gasit, rezolvat. Generarea de examen extragea subiectele din db_ntsm4 si evaluarea le lua din db_ntsm. Problema de configuratie, tot din trecerea la curricula separata pt clasa IV. Inainte toate clasele aveau programa comuna la NTSM.
Doar examenul de clasa IV era afectat, si doar NTSM. Acum e bine.
Multumesc pentru notificare!

Ionutz  [Rezolvat] (Sat Apr 15 21:20:24 2017)
Multumiri celor care au contribuit la realizarea si promovarea acestui produs! O mica obs.: intrebarile de la proba de legislatie ar fi benefic sa se regaseasca intr.o mai mare masura in aceasta baza de date

YO6OWN: Daca mi-ar trimite cineva asemenea intrebari, nu neaparat cele de la ANCOM ci similare, nu ar fi o problema sa le introduc. Daca ANCOM le publica vreodata, iarasi nu e o problema sa le integrez.
YO5PQQ  [Rezolvat] (Mon Apr 10 17:34:15 2017)
Excelent produs software, mulțumesc autorului.
M-am pregătit cca. 2 luni și am 2 mici observații:
- după cca. 1 lună de utilizare ZILNICĂ a aceluiași username, brusc n-a mai vrut să mă cunoască.
- dacă insiști să te pregătești folosind doar un username, ai șanse să nu primești NICIODATĂ unele întrebări. Și pot fi destul de multe. Ar fi bune unele rafinări aici, în sensul că dacă de la o secțiune ai primit unele întrebări și ai răspuns corect, să primești altele, neîntâlnite, chiar dacă acea secțiune "o stăpânești"
- simularea de examen ar trebui să se poată da de oricâte ori. n-ar trebui să fii obligat să faci alt user. simularea de examen ar trebui să fie un simplu examen, pe același user, fără ca motorul soft să ia în considerare răspunsurile bune / rele pentru simulările ulterioare
73 și mulțumesc încă o dată.

YO6OWN: Mulțumesc foarte mult pentru evaluare, mai rar așa ceva /hi/
- punctul 1: notez, și dacă mai apare, o sa sap, e greu de găsit ceva așa sporadic, e ca lipitura rece. Dar cine știe, daca stiu de el poate imi sare ceva in ochi :)
- punctul 2: o idee foarte buna, pentru următoarea versiune, sa adaug la algoritm[rezolvat 5 Apr 2018]
- punctul 3: examenul cu user de singura folosință a fost făcut pentru elmeri, le distribuie copiilor un user și apoi poate colecta rezultatele. Nu se blochează un e-mail sau alta resursa. Stiu ca e agasant sa faci cate un user nou. [5 Apr 2018] Acum dupa ce te-ai antrenat si ai raspuns corect la toate intrebarile, examenul incepe sa-ti dea subiecte fara sa tina cont de cele care au fost reaspunse.
Am deschis un bug si 2 imbunatatiri pe github

73 de yo6own