v 3.0.c
sistem de colectie erori
Daca umbli cu ganduri curate, stii ca 13 adunat cu 9 egal (in cifre)

nickname:
Mesaj:
robbie  [Rezolvat] (Sun May 27 17:27:50 2018)
(incorect) Cat timp ramane un indicativ rezervat pentru un radioamator care nu si-a prelungit autorizatia? a) sufixul ramane rezervat pe viata b) 3 ani c) 4 ani d) 5 ani (varianta) Varianta corecta este 5 ani conf. cu art 29 alin. 3

YO6OWN: asa este
corectie in db_legis1,2,3

YO9-136/DB  [Rezolvat] (Sun Apr 15 18:11:54 2018)
Buna ziua,la examenele de clasa IV-a la partea de EVALUARE este o problema:Acesta imi arata alte intrebari,va rog sa rezolvati aceasta problema.Multumesc.

YO6OWN: Am dat un refresh in bazele de date, sa vedem daca mai apare problema
da, se reproduce problema, ma uit
gasit, rezolvat. Generarea de examen extragea subiectele din db_ntsm4 si evaluarea le lua din db_ntsm. Problema de configuratie, tot din trecerea la curricula separata pt clasa IV. Inainte toate clasele aveau programa comuna la NTSM.
Doar examenul de clasa IV era afectat, si doar NTSM. Acum e bine.
Multumesc pentru notificare!

Ionutz  [Rezolvat] (Sat Apr 15 21:20:24 2017)
Multumiri celor care au contribuit la realizarea si promovarea acestui produs! O mica obs.: intrebarile de la proba de legislatie ar fi benefic sa se regaseasca intr.o mai mare masura in aceasta baza de date

YO6OWN: Daca mi-ar trimite cineva asemenea intrebari, nu neaparat cele de la ANCOM ci similare, nu ar fi o problema sa le introduc. Daca ANCOM le publica vreodata, iarasi nu e o problema sa le integrez.
YO5PQQ  [Rezolvat] (Mon Apr 10 17:34:15 2017)
Excelent produs software, mulțumesc autorului.
M-am pregătit cca. 2 luni și am 2 mici observații:
- după cca. 1 lună de utilizare ZILNICĂ a aceluiași username, brusc n-a mai vrut să mă cunoască.
- dacă insiști să te pregătești folosind doar un username, ai șanse să nu primești NICIODATĂ unele întrebări. Și pot fi destul de multe. Ar fi bune unele rafinări aici, în sensul că dacă de la o secțiune ai primit unele întrebări și ai răspuns corect, să primești altele, neîntâlnite, chiar dacă acea secțiune "o stăpânești"
- simularea de examen ar trebui să se poată da de oricâte ori. n-ar trebui să fii obligat să faci alt user. simularea de examen ar trebui să fie un simplu examen, pe același user, fără ca motorul soft să ia în considerare răspunsurile bune / rele pentru simulările ulterioare
73 și mulțumesc încă o dată.

YO6OWN: Mulțumesc foarte mult pentru evaluare, mai rar așa ceva /hi/
- punctul 1: notez, și dacă mai apare, o sa sap, e greu de găsit ceva așa sporadic, e ca lipitura rece. Dar cine știe, daca stiu de el poate imi sare ceva in ochi :)
- punctul 2: o idee foarte buna, pentru următoarea versiune, sa adaug la algoritm[rezolvat 5 Apr 2018]
- punctul 3: examenul cu user de singura folosință a fost făcut pentru elmeri, le distribuie copiilor un user și apoi poate colecta rezultatele. Nu se blochează un e-mail sau alta resursa. Stiu ca e agasant sa faci cate un user nou. [5 Apr 2018] Acum dupa ce te-ai antrenat si ai raspuns corect la toate intrebarile, examenul incepe sa-ti dea subiecte fara sa tina cont de cele care au fost reaspunse.
Am deschis un bug si 2 imbunatatiri pe github

73 de yo6own