v 3.0.c
sistem de colectie erori
Daca umbli cu ganduri curate, stii ca 3 adunat cu 17 egal (in cifre)

nickname:
Mesaj:
agherghisan  [Rezolvat] (Sun Jan 14 11:58:08 2018)
(incorect) De cate clase sunt autorizatiile de radioamator? a) 2 clase: Novice si Avansat b) 3 clase: clasa I, clasa a II-a, si clasa a III-a c) 4 clase: clasa I, clasa a II-a, clasa a III-a si clasa a IV-a d) 4 clase: clasa I, clasa a II-a, clasa a III-a si clasa a III-a restrans (varianta) Dupa noua legislatie raspunsul corect este c)

YO6OWN: modificat raspunsul si adus la zi inca vreo 7 probleme afectate de schimbarea legii.
Multumesc, 73

Adrian Emil  [Rezolvat] (Sat Jan 13 22:47:16 2018)
La contul de antrenament clasa a IV-a intampin la final langa butonul EVALUARE mesajul "Formular corupt si incomplet, va rog generati altul", s-a intamplat de cateva ori aceeasi eroare.

YO6OWN: Am gasit problema, nu e din soft ci din numerotarea bazei de date, corectata.
Multumesc, 73

yo6own  [Rezolvat] (Mon Nov 13 08:15:29 2017)
sunt schimbari la legislatie, nu mai exista III-R

YO6OWN: Sunt destul de multe schimbari, nu doar asta, si o sa le introduc gradual in functie de timp & energie. Cand o sa fie gata, o sa trec in "rezolvat", pana atunci o sa gasiti unele inadvertente.
[23.11.2017] 80% din update-urile din soft sunt gata, se poate urmari in github
[24.11.2017] gata modificarile din soft, curricula, incep alcatuirea bazelor de date cu intrebari pentru cl4. Le fac din ce am, cine vrea altceva, il invit sa contribuie cu intrebari actualizate.
[10.01.2018] Testele sunt ok, upload facut pe site, mai e treaba la rearanjarea intrebarilor pentru clasa IV dupa noua programa, dar asta o mai fac pe parcurs.

yo9hrb  [Rezolvat] (Mon Apr 17 07:31:41 2017)
(incorect) 06C14/ Sensul liniilor de camp magnetic creat de un curent continuu ce parcurge o spira circulara se stabileste folosind: a) Regula mainii drepte. b) Regula lui Oersted. c) Regula lui Lenz. d) Regula burghiului (varianta) Este acelasi luru cu regula mainii drepta.Degetele (in afara de aratator) de-a lungul spirelor, in sensul curentului, degetul mre arata sensul campului magnetic. Gresesc?

YO6OWN: Regula mainii drepte sau stangi se foloseste de regula pentru spatiul 3D mai ales pentru campul electromagnetic. Dar da, se poate folosi mana dreapta si tot un fel de regula burghiului drept avem.
degetele strang conductorul si arata sensul liniilor de camp magnetic, policele arata sensul curentului. E regula mainii drepte conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Regula_m%C3%A2inii_drepte
Dar da, regula mainii drepte e buna, la fel cu regula burghiului drept.
Traiasca ANCOM, a dat o problema cu 2 raspunsuri in loc de 1
Am specificat in rezolvare ca sunt 2 raspunsuri, si am notat problema pe lista pentru ANCOM.
Cu multumiri,
73 de yo6own

Ionutz  [Rezolvat] (Sat Apr 15 21:20:24 2017)
Multumiri celor care au contribuit la realizarea si promovarea acestui produs! O mica obs.: intrebarile de la proba de legislatie ar fi benefic sa se regaseasca intr.o mai mare masura in aceasta baza de date

YO6OWN: Daca mi-ar trimite cineva asemenea intrebari, nu neaparat cele de la ANCOM ci similare, nu ar fi o problema sa le introduc. Daca ANCOM le publica vreodata, iarasi nu e o problema sa le integrez.
YO5PQQ  [Rezolvat] (Mon Apr 10 17:34:15 2017)
Excelent produs software, mulțumesc autorului.
M-am pregătit cca. 2 luni și am 2 mici observații:
- după cca. 1 lună de utilizare ZILNICĂ a aceluiași username, brusc n-a mai vrut să mă cunoască.
- dacă insiști să te pregătești folosind doar un username, ai șanse să nu primești NICIODATĂ unele întrebări. Și pot fi destul de multe. Ar fi bune unele rafinări aici, în sensul că dacă de la o secțiune ai primit unele întrebări și ai răspuns corect, să primești altele, neîntâlnite, chiar dacă acea secțiune "o stăpânești"
- simularea de examen ar trebui să se poată da de oricâte ori. n-ar trebui să fii obligat să faci alt user. simularea de examen ar trebui să fie un simplu examen, pe același user, fără ca motorul soft să ia în considerare răspunsurile bune / rele pentru simulările ulterioare
73 și mulțumesc încă o dată.

YO6OWN: Mulțumesc foarte mult pentru evaluare, mai rar așa ceva /hi/
- punctul 1: notez, și dacă mai apare, o sa sap, e greu de găsit ceva așa sporadic, e ca lipitura rece. Dar cine știe, daca stiu de el poate imi sare ceva in ochi :)
- o idee foarte buna, pentru următoarea versiune, sa adaug la algoritm
- examenul cu user de singura folosință a fost făcut pentru elmeri, le distribuie copiilor un user și apoi poate colecta rezultatele. Ținând cont ca nu se blochează un e-mail, nu ar trebui sa fie o problema, nu se consuma nimic. Stiu ca e agasant sa faci cate un user nou. Poate după îmbunătățiri la punctul 2 se rezolva și acesta, sau imi vine vreo idee cum sa fac sa se foloseasca si useri existenti aceasta functie
Am deschis un bug si 2 imbunatatiri pe github

73 de yo6own